GÜNMARSİFED Başkanı İsa Tamer Çelik TÜRKONFED Yönetim Kuruluna Seçildi.

31 Mayıs 2021 / Balıkesir – Yeni yönetim kurulunun ilk toplantısında ikinci kez Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine getirilerek güven tazeleyen Orhan Turan, TÜRKONFED’in “Yeni Dönem, Yeni Ufuklar” adlı vizyon belgesi kapsamında 2030’a doğru yürüyen Türkiye’nin sorunlarına değinirken, çözüm önerilerini de paylaştı.

GÜNMARSİFED Başkanı İsa Tamer Çelik toplantıya katılan ve Türkiye’nin tüm bölgelerinin delegelerinin oybirliği ile Türkonfed Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildi.

Türkiye’nin ve dünyanın daha yaşanabilir hale gelmesi için iş dünyasının da yeni yollar araması ve modeller geliştirmesi gerektiğini söyleyen İsa Tamer Çelik, “İş insanları olarak bu dönüşüm sürecinin risklerini ve zorluklarını göğüslemeye hazırız. Bizler geleceğe, memlekete topluma güveniyoruz. Demokrasiden asla vazgeçmiyoruz. Kapsayıcı ve katılımcı iş birliklerini esas alıyor, yalnızca bilançomuzu sağlamlaştırmaya değil sosyal faydayı da temel ölçütümüz kabul ediyoruz. Bundan sonra da toplumsal bekamız ve yerkürenin sürdürülebilirliği için öncü işler yapmayı hedefleyecek, bu temel değerlerimizden vazgeçmeyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Toplantıda çeşitli bölge temsilcileri ile bir araya gelen Başkan Çelik Sütaş’ın Yönetim Kurulu Başkanı ve Eski TÜSİAD Başkanı Muharrem Yılmaz ile de bir araya gelerek Tarım konusunda görüşme yaptılar.