WorldFood’ta AYDENİZ ET'e ağır misafir

Bu yıl 29.'su düzenlenen Uluslararası Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı WorldFood İstanbul’da stant açan Balıkesir'in son dönemde yıldızı parlayan Aydeniz Et firmasının standını ziyaret eden Avrupa Ağır Siklet Boks Şampiyonu Hussein David Muhammed hem stanta hem de Balıkesir etine hayran kaldı. Stantta eline aldığı kasap bıçağı ile kısa süreli kasaplık da yapan Şampiyon boksör David Muhammed işletme sahipleri Yusuf ve Mustafa Yalçın kardeşlerle de uzun süre sohbet ederek Balıkesir'in meşhurları arasında yer alan Balıkesir eti hakkında da bilgiler aldı. 

Yalçın kardeşleri yaptıkları işler ve yatırımlardan dolayı kutlayan Avrupa Ağır Siklet Boks Şampiyonu Hussein David Muhammed, ilk fırsatta Balıkesir'e gelerek Aydeniz Et'in İvrindi'deki tesislerinde de ziyaret etmek istediğini belirtirken; Balıkesir etini gittiği her yerde anlatacağını söyledi.

Bugüne kadar çıktığı 14 maçta 14 galibiyet alarak büyük bir başarıya imza atan Şampiyon Boksör'ü tebrik eden Yusuf ve Mustafa Yalçın kardeşler, ünlü sporcuya bundan sonraki spor yaşamında başarılar diledi.